Vi är hemma, andas, och försöker hinna med livet

2010-07-16 | 14:35:01
Tid. Jag antar jag inte är den enda som önskar att man kunde stanna tiden ibland, så man hann med lite mera. Idag är en sån dag. Den här veckan är en sån vecka. Vi kom hem i onsdags natt. I går uträttades massa ärenden, jag hann med en träff med fina Jenny, förbi E och gratta henne, stupa i säng.

Imorse var det dags för sista sprutan med gardasil. In till Borlänge, handla, hem och nu städas det för fullt, för om ett par timmar är K med familj här för att äta.

Vi åker om 18 timmar. Jag har inte öppnat resväskan ännu. Det är mycket som ska tvättas. Hur jag ska hinna? Det är en bra fråga!

För att orka bry sig

2010-07-12 | 18:10:13
Just nu ligger bloggandet och allt annat som kräver något typ av fysiskanstärgning, därintill räknas nästan andningen, på hyllan. Det är för varmt för man ska orka bry sig om någonting, vindstilla och hög luftfuktighet!
Med 27 grader i havet försöker vi nu bara överleva och öva oss inför Tunisien som kommer vara än varmare, där vi kommer befinna oss om 5 dagar!

På Torsdag är jag hemma, får tuta och (övnings)köra och träffa Jenny!
På Fredag kommer K med familj och käkar.
På Lördag åker vi.


Framme

2010-07-10 | 14:35:55
Min rumpa är öm och jag har knappt sovit sen klockan halv åtta igår morse. Vi hörs!

Påväg mot nya marker

2010-07-09 | 16:29:23

Hej alla fina!

Har nyss påbörjat min 18 timmar långa tågresa mot Halmstad. Som tur är kan datorn och lite filmer hålla mig sällskap ner till Stockholm i alla fall, åker x2000 med kontaktuttag så jag drar inte ur datorns batteri i alla fall, så kan jag ha lite kul på nattåget sedan också:)

22 spänn fick man lägga ut för en halvliter med rent vatten också, vad kostar en liter ur kran? Men men, inget som förvånade mig och tro det eller ej men för en gångs skull (okej då, andra gångens skull) har SJ anställt trevlig personal! Fast det är väl säkert bara jag som har haft oturen att råka ut för en massa surhubba/tanter, man ska ju trots allt inte dra alla över en kant!


18 timmar tåg och 3 missade samtal

2010-07-08 | 22:02:53
Imorgon eftermiddag sätter jag mig på ett tåg. Sen kommer ja sitta på ett tåg i 18 timmar. 18 jävla timmar, och jag som hade ont i ryggen efter 6 när jag åkte upp? Och denna gång åker jag med SJ, vilket talar för sig själv tycker jag, jag och SJ...det är liksom inte en ekvation som går ihop!

Att jag sedan hade 3 missade samtal från dem idag får ju en att börja spekulera...

Nu väntar sängen för imorgon står klockan på ringning tidigt då jag ska hinna med både det ena och det andra innan det bär av mot Halmstad.

Godnatt♥

Mitt i natten fick jag min kommentar uppläst

2010-07-08 | 11:49:24

Varje gång jag övernattar hos farmor är radion igång natten lång. Inatt lyssnade vi på P3´s vaken, där programmledaren ordnade en spontantävling. Den felade länken. Vaken och sittandes vid datorn ville jag bara (jag vet inte varför) kika in och se om jag själv kunde lista ut vad den felande länken i hans packning var. Nu hör det till att svaret till och och med stod på hans blogg där tävlingen anordnades. Slängde iväg en kommentar för skojs skull. En timme senare, mitt i natten fick jag min kommentar uppläst och när jag åter kommer hem igen väntar en bok som pris. Om det finns något mer passande än en bok för mig? Nej...:)


10 dagar och 37 myggbett

2010-07-07 | 20:34:19
18.52 anlände jag till Östersund. 24 timmar senare har jag 37 myggbett varav tio sitter i ansiktet!
Och kan ni förstå att tåget var i tid, helt utan några missöden! Men samtidigt är jag inte överraskad då ingen resa skedde med SJ denna gång, återstår att se hur det går på fredag istället.

Tio dagar kvar tills jag, Lillasyster och K drar till Tunisien och 35 grader i skuggan, om jag längtar? Efter sällskapet ja, men värmen? Det återstår att se ;)

Som ni märker blir inte bloggningen speciellt märkvärdig men efterssom jag bara har två dagar uppe hos farmor vill jag ta tillvara på dem så gott det går. K frågade mig hur jag orkade med allt resande men det är så. Har man ett smultronställe i Söder, släkt i Norr, 3 veckor utomlands och ett sommarlov är det så det får bli^^

Sådär hastigt och lustigt igen

2010-07-06 | 14:47:17

Sådär hastigt och lustigt hamnade jag på ett tåg påväg mot Östersund för en blixtvisit hos farmor. På fredag åker jag igen med nattåget ner till Halmstad, en resa på 16 timmar för att yttligare några dagar få spendera tid på mitt smultronställe, denna gång tillsammans med familjen.

Där stannar vi tills nästa vecka då det blir hem, packa om väskan och dra iväg till Tunisien på lördagen. Bara 11 dagar kvar nu!

I helgen har det inte blivit mycket bloggande, dels på grund utav att jag har haft alldeles för mycket att göra men även att en vacker förkylning byggt bo i min kropp...typ. Fredagen var i alla fall underbart rolig och Anton njöt i stora drag av att titta på de olika djuren och stå i centrum. Påvägen hem blev vi stående (inte speciellt ovanligt med SJ eller?) men mamma kom och hämtade oss där vi stod och gav även skjuts till några fest sugna oeade and live killar som lyckats hålla anton både vaken och underhållen hela vägen hem från stockholm!


Ompysslad och Löparskor

2010-07-01 | 23:04:16
Idag har varit min dag! Började den tidigt med ett besök hos frisören där utväxten färgades, håret slingades och jag klipptes. Drog vidare till Falun för privat smink kurs och sedan till Borlänge för att leta skor, underkläder osv. Det var det här jag behövde. Få bli bortskämd och uppassad under en dag, det låter fel men så var det.

40 min på Stadium tog det innan jag hittade ett par skor som gav bra stöd. Ett par löparskor blev det även denna gång men som killen sa, det är vad fötterna behöver. Inte speciellt överdrivet snygga men jag behöver riktiga skor imorgon då jag och Anton ska till stockholm, hälsa på Kevin och gå på skansen! :)

Och Jenny, jag vill mer än gärna ses nästa vecka!

Vi är hemma

2010-07-01 | 01:16:33

Vi är hemma och Jenny har gjort mig avundsjuk. (Hoppas du har det bra Jenny! :))♥