Borta bra men hemma bäst

2010-06-30 | 10:43:28
Om ett par timmar är vi påväg hem igen. Denna gång har varit mycket roligare och trevligare än förra sommaren med hästlängder! Vädret har varit kanon och det har spelats minigolf, gått strandpromenader osv. Dock finns mycket att göra innan vi ska hoppa in i taxin till centralen så det gäller att sätta fart! See ya ;)

Bussbiljett

2010-06-28 | 15:07:39

Jag var oerhört smart och glömde min laddare till mobilen hemma. Batteriet är dött och för att köpa en ny måste jag in till stan. Vet ni hur man tar sig till stan? Jo med buss som endast tar sms-biljett eller busskort!


" Så kan det väl fan ändå inte vara?"

2010-06-27 | 11:12:21

Vi spelade minigolf, igår igen. Samma bana, dock med mycket mera folk denna gång. När vi startade hade vi ett gäng killar bra många banor framför oss som var rätt...på lyset om man säger så, de hade bonuaqa flaskor med sig som var fyllda med allt annat än röd saft om man säger så ;) Snabbt hann vi ikapp dem och det blev en hel del väntande. Vid en bana är det en liten bro man ska över med bollen, kommer man över bron hamnar man direkt i hålet.

När vi satt där och väntade fick vi se 6 killar stå nerböjda över banan, alla lika förvånade över var bollen tagit vägen, de letade i busken, i huset som bollen åker in i och på banan. Både jag, syster och Julia fick oss en dos skratt och tillslut kände vi oss tvugna att berätta var bollen for om man ny lyckades ta sig över bron.

Så, jag frågade snällt om de hade lyckats skjuta in bollen i huset, för i sådana fall hade den hamnat i hålet redan.
"Så kan det väl för fan ändå inte vara?" svarade en av killarna på sludrig svenska, bieffekt av deras fylla^^
"Jo men tamefan den gör ju det, fan också, det måste finnas någon jävla undervattenstunnel ju, fan va coolt" svarade en annan.

Jag gjorde själv samma sak förra året, förstod inte var bollen hade tagit vägen.
Igår blev vi kallade experter och en kille var nöjd över sin spik. Vi själva var mest glada över att få spela vidare!:)


Glad Midsommar!

2010-06-25 | 18:23:56
Det poppas musik och alla västervallare verkar vara på extra bra humör! Solen skiner och grillen är tänd, jordgubbarna (55 riksdaler/Liter!!!!) är köpta. Det är midsommar! Jag saknar Lillebror något oerhört och kan inte tänka mig hur det kommer kännas de två veckor vi är utomlands...ush.

Glad midsommar allihop!♥

Delad förstaplats

2010-06-25 | 00:10:25

Nu har vi spelat minigolf för första gången detta år. Tre stycken 1:or lyckades jag med! Syster och jag slutade på delad förstaplats. Ledde fram till sista banan där både Julia och syster gjorde allt för jag inte skulle pricka hålet ;)

Spelade på de lite finare banorna än var vi brukar, Japan Golfen. Däremot är det då den mest...ja vad är det man ska säga, extrema ägarna. Det är skyltat överallt om att det är förbjudet att sätta en fot på banorna eller sargen. Och de sopade konstant banorna, spelade ingen roll om man var på väg att slå så kom de och sopade banan. Irriterande!




Underbart!

2010-06-24 | 18:03:13
Syster har tvättat mitt hår medans jag låg i solen och försökte dra åt mig lite färg. Underbart!

Morgon i Halmstad

2010-06-24 | 11:33:20
Solen skiner, det luktar hav och det går inte att ladda in bilder, men det är bra ändå!:)

Vi är framme

2010-06-23 | 22:58:46
Vi är framme. Vi är trötta. Vi är slitna. Vi ska sova. Godnatt!

Det gör man

2010-06-22 | 21:53:35

För ett tag sedan satt jag med en vän och pratade. Vi pratade om allt och inget och jag berättade lite om vad som hänt sedan vi sågs sist. Helt plötsligt utbrast hon "Men Josefine, hur orkar du?" Mitt svar är och var enkelt, det gör man. Man bryter ihop. Inte en, inte två utan många gånger. Men varje gång reser man sig och tar sig i kragen, övertalar en själv om att man tar sig igenom det, oavsett. Så kör man på, tills man bryter ihop nästa gång.

För ett år sedan trodde jag inte det. Varje gång jag hamnade i min svaka var jag övertygad om att jag inte skulle ta mig ur det djupaste, att mina föräldrar skulle få planera en begravning istället för sommarens aktiviteter. Men allt efter vägen har jag lärt mig att det går, det går att fortsätta. Man får kämpa, kämpa som fan, och det kanske inte låter så mycket men ingen som varit där kan förstå.

Jag är övertygad om, om jag visste hur jag skulle må idag, om jag visste det för ett år sedan hade jag idag inte suttit här. Jag mår sämre än jag gjort på länge men jag hanterar det på ett annat sätt. Jag lever på hoppet. På drömmen om att jag en dag ska kunna säga att jag mår bra och mena det.

Det finns en sak jag vet, och det är att man gör det. Man tar sig ur de mörkaste hålen och de djupaste svackorna. Man bara gör det.


Polisen

2010-06-21 | 10:22:14
Igår funkade inte blogg.se och jag var frustrerad. Nog om det!


Idag ska vi ta en liten tripp till farbror polisen. Ett nytt pass ska göras! Mitt har egentligen inte gått ut, utan gör det nästa år, men låt oss säga att ni förstår när man två gånger vid två olika tillfällen flugit och de har frågat om det är jag eller min syster, eller om det verkligen är jag på fotot. Och efterssom det blir mycket resande i år vill jag ha ett nytt, för tro mig, på mitt pass är jag inte alls lik mig, men så kan det gå när man har en surkärring till "hjälp"! ;)

Hastigt och Lustigt

2010-06-18 | 13:22:14

Sådär hastigt och lustigt åker troligtvis jag, syster och Julia ner till Halmstad nästa vecka. Var helt emot att följa med men det var något som lockade. Var ner förra året själv två vändor, eller ja en med syster och en då till mig vän, och sedan en gång själv. Kan ju bara hoppas och jag tror inte annat än att det kommer bli så mycket roligare att åka nu! (: ♥


Baka, baka liten kaka

2010-06-17 | 13:40:00

Värken i knän och fotleder går inte att beskriva efter gårdagens "walk" på 8 km med Julia. Idag blir det lika långt, om inte längre, men det är sm man säger, vill man vara fin får man lida pin...fast alla är ju fina oavsett!:)

Idag ska det bakas. En hel del. Sen hur mycket jag hinner återstår att se!


Sista delen

2010-06-16 | 20:42:01
Har nyss kommit hem efter en runda på 8 km med Julia och Isabell, ska skynda mig att dusha innen sista delen av Grey´s Anatomy börjar! *Intresseklubben antecknar så pennorna glöder*

Rullar hemmåt

2010-06-14 | 18:59:05
Efter ett X-antal timmar på Ge-Kås gav vi oss och sitter nu i bilen påväg hem. Benen är trötta, huvudet är slut och fötterna mörbultade. Som vanligt slutar det med att man köper hem en massa man inte planerat, men det hör till^^

Vi gör ett nytt försök

2010-06-14 | 02:01:47
Vi gör ett nytt försök att ta oss ner till Ullared, vilket vi nu hoppas går vägen!
Men inga lampor är på bilen tända så det borde gå^^

Tänk om

2010-06-13 | 14:46:27
Tänk om vi änd suttit i tunisien nu, med 30 graders värme istället för några få ynka grader? Tänk om. Men vi har ändå 2 veckor framför oss som kommer bli super. Det är ju trots allt bara 5 veckor kvar ändå^^ Och som man säger, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Kan ändå kännas skönt att vi bokade om resan. Halsen värker bara mer för var dag och ögoninflammationen håller psykiskt på att ta kål på mig. Det kliar och kletar och värker och svider. Nej fy fan! Men ibland får man bara bita i det sura äpplet och fortsätta ändå. Man kan gå runt och oja sig och beklaga sig, inget fel i det, men jag vet med mig att det gör saken inte bättre. Halsen slutar inte värka och ögonen kommer inte sluta rinna för det :)


12 Juni

2010-06-12 | 11:28:37
Egentligen skulle jag befunnit mig på arlanda idag. Väntades på att snart få borda planet som skulle ta mig, syster och K ner till Tunisien. Men som tidigare sagt kommer vi istället åka den 17 Juli, av en anledning. Med tanke på hur jag mår, är jag rätt glad att avrese datumet blev flyttat, och det är ju trots allt bara 5 veckor kvar!

Igenklistrade ögon

2010-06-11 | 23:05:34

En rejäl förkylning och ögoninflammation - check!


Påväg till Ullared...eller inte!

2010-06-11 | 13:37:48
Egentligen skulle jag ha suttit i bilen på väg ner till Ullared nu. Egentligen. Men ni ser, jag, Josefine, är så in i helvete smart att jag glömmer att stänga bildörren efter jag städat ur bilen inatt. Så efter ett par timmar med lysen på var bilens batteri dött, och att starta upp en Chrysler var tydligen inte det enklaste. Så istället sitter jag hemma och har allmänt tråkigt. Kul va?

Nyss hemkommen

2010-06-09 | 21:41:04
Nyss hemkommen efter en powerwalk på 6 km. Har varit riktigt duktig de senaste dagarna på att ta mig ut och vad mycket bättre det känns när man kommer hem även om knäna och fotlederna värker :)

Mayday

2010-06-06 | 23:55:56
Jag är flygrädd. Förbannat flygrädd. Tittar på Mayday på fyran. Tunisien om 7 veckor. Perfekt förberedning!

När det kliar i bena

2010-06-06 | 16:28:19
Efter timmar med åska, blixtar och spöregn börjar det äntligen spricka upp! Hade planerat att jag skulle gå ut och gå "min vända" på 6 km, men de planerna gick i stöpet rätt så fort då första åsk-knallen kom.

Sveriges nationaldag. Inte för den firas något speciellt här hemma men jag ska väl baka något för att ändå^^
Kanske cup-cakes med sverige tema? Vi får se gott folk!

Att träffa en ny hjärnskrynklare

2010-06-03 | 00:24:13
Idag har jag träffat en ny hjärnskrynklare. Man 50+. Fast han är rätt cool ändå. Han berättade att han hade haft en 85 årig man som patient en gång i tiden, inte illa. Att träffa en ny hjärnskrynklare är sådant som tar på krafterna. Krafterna jag inte har. Men vi får väl se. 800 kronor/timmen tar han, landstinget betalar. Tack för det!