Hallonpannacotta
Här kommer receptet på Hallonpannacottapajen jag och Anton bakade idag =)
Du behöver:
• 12 Digestive kex
• 75 Gram Smör
• 3 st gelatinblad
• 3dl vetemjöl
• 1 dl socker
• 200 gram philadelphiaost
• 250 gram hallon
Gör så här:
♦ Kör kex och smör i matberedare.
Tryck ut blandningen i botten på en pajform
eller en bakform med löstagbar botten.
Låt stå i kylen medan fyllningen görs.
♦ Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
♦ Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och
sjud på svag värme tills sockret har löst sig.
♦ Ta upp gelatinbladen ur vattnet,
krama uroch rör ner dem i grädden.
Ta bort kastrullen från värmen och låt svalna något.
♦ Mixa hallonen med mixer-stav eller i matberedare till en puré.
Rör ner cream cheese och purén i grädden.
Vispa till en slät kräm och häll den i pajformen.
♦ Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den har stelnat.
Servera med färska bär.
Låt smaka! =)

SV: Jaså, varför är du sjukskriven? :o
Det där är sjukt gott (Y)! hoppas det blev bra ^^,
oooh, detdär såg riktigt gott ut du ^^<3
Åh, det verkar riktigt gott! :) <3